marjanlaning

         GELUKKIGER & LICHTER LEVEN vanuit bewuste verbinding met jezelf   

Over mij

Van secretaresse die 'werd geleefd' naar enthousiaste ondernemer; motivator, inspirator, coach, healer en trainer die geniet van het LEVEN in vol vertrouwen, met innerlijke rust, en bruisend van energie.

Kiezen voor geluk

Van secretaresse die op zondag al geen zin had in de maandag, en uitkeek naar het weekend, ging ik naar mijn eigen praktijk, waar ik healingwerk en coaching doe en waar ik superblij mee ben en het liefste 24 uur per dag (aan) werk. 


Ben jij gelukkig met je leven? Een hele tijd terug was ik het niet. Ik was 34 (nu 49) en ik had een goede vaste baan als secretaresse en ik was niet gelukkig. Ik ben vaak van baan veranderd, totdat ik erachter kwam dat dat niet werkte. Ik deed gewoon niet 'waarvoor ik geboren was'. Ik luisterde niet naar mezelf. Ik deed vooral wat verwacht werd. Er was altijd een drukkend gevoel. Ik moest van alles. Had een 'haastgevoel'. Naast de werkdruk zette ik mezelf vast in perfectiedrang. Alles goed willen doen. Zelfs als ik een vrije dag had, moest ik van alles. Van mezelf. Slaat nergens op natuurlijk. En toen. Ik besefte. Het moet anders. Ik wil het anders. Dus....ik koos anders en veranderde mijn leven. Nu geniet ik van mijn leven. Want ik creëer het zelf. Vanuit verbinding met wie ik ben. Vanuit zelfliefde. Vanuit vertrouwen. Innerlijke rust.


HOE IS DAT BIJ JOU?


Ik heb gemerkt dat veel mensen zichzelf vastzetten in een leven dat ze niet gelukkig maakt. Veel mensen zetten zichzelf vast met allerlei overtuigingen over hoe het allemaal moet en hoort. Ze houden heel veel rekening met anderen en vergeten zichzelf. Een leven waar ze niet gelukkig van worden. Sommigen belanden daardoor zelfs in een burn-out. Neerslachtig en moe word je er zowiezo al van. Ons lichaam wordt hier ook niet blij van. 
Ik heb gemerkt dat veel mensen niet beseffen dat er keuze is. Ik heb dat zelf ook eerder niet zo beseft, helaas, maar nu weet ik beter. Het is gewoon zo dat je zelf je leven vormgeeft op basis van je eigen keuzes en een stukje bewustzijn. Het is gewoon zo dat je gedachten heel veel invloed hebben op je lichaam en je leven. EN ik heb gemerkt dat veel meer mensen behoefte hebben aan tijd voor zichzelf. Aan meer verbinding met zichzelf. Zo is ook mijn werk eigenlijk vanzelf ontstaan.
Met mijn werk hoop ik meer mensen te kunnen inspireren naar een gelukkiger, lichter leven. 


HOE IK DIT AANPAKTE

Ik wilde LEVEN in plaats van overleven


Het was tijd voor mij om te gaan kijken naar wat ik nou echt wilde en wat bij mij paste. Ik besefte dat als ik het anders wilde dat ik nieuwe stappen had te nemen. Ik ging op onderzoek naar wie en wat ik was, en wat voor beroepen en banen er zoal waren. Ik wist wel al dat ik iets wilde waarin ik 'eigen baas' zou zijn. Met mensen werken. Ik koos voor een gezondheidspraktijk. Daar moest in geïnvesteerd worden, want 'ik kon niets' op dat gebied. 
En zo besloot ik een opleiding te gaan doen voor natuurlijke geneeswijzen, want gezondheid vond ik superinteressant, anderen (en mezelf) helpen gezonder en blijer te leven. Daarbij interesseerde ik me voor psychologie en bewustzijn. Het spirituele. Toen ik het boek 'Je kunt je leven helen' van Louise Hay las en besefte dat wij grotendeels zelf invloed hebben op ons leven, met daarin een belangrijk aandeel 'wat tussen onze oren gebeurt', ben ik enthousiast geworden over mindsetwerk, de wet van aantrekking en dus de creatie van mijn eigen leven; ik ben gaan onderzoeken hoe ik mijn mooiste leven kon creëren. Allerlei cursussen en opleidingen volgden. De passende opleidingen leken ook vanzelf op mijn pad te komen. Access Consciousness (toegang tot bewustzijn) heeft inmiddels een grote invloed in mijn bestaan. Wat deze organisatie de wereld in brengt, ZO een BIJDRAGE. Ik geniet van het volgen van cursussen, het lezen van de boeken, het volgen van de ervaren facilitators die mij weer zoveel inzichten geven en tools aanreiken. 
De healing capaciteiten die ik heb ontwikkelden zich dankzij de cursussen van Access Consciousness vanzelf. Ik wist niet eens dat ik die had!
Nu weet ik dat heel veel gevoelige mensen deze capaciteiten hebben.


Vanuit 'mijzelf zijn' (doelgericht, positief, enthousiast, 'verzorgend', spiritueel) ben ik mijn werk gaan creëren. 

Hoe heerlijk is het om andere mensen te laten ontspannen, en daarbij ook motiveren, inspireren. Daar gaat mijn innerlijk vuur van aan! 


In de afgelopen jaren heb ik zelf vele technieken geleerd om mijn eigen energiehuishouding te managen en geleerd hoe je met energie kunt werken. Ik heb een behoorlijke investering gedaan in mijn eigen ontwikkeling in bewustzijnswerk en energetisch lichaamswerk waardoor ik nu een succesvolle praktijk heb. 


De perfectiedrang en het 'moeten' heb ik losgelaten. Ik sta mezelf toe om wat chaotisch te zijn. Ik vind het goed zo.

Ik ben meer gaan leven op mijn gevoel, intuïtie, op afstemming. Uit het hoofd, in het lichaam, in het leven, in mijn hart. 

Ik ben mezelf zoveel sterker gaan voelen. Ik kan gewoon in de spiegel kijken en tegen mezelf zeggen 'ik hou van mij'. Wow!

Mijn werk helpt mij mijn mooiste leven in bestaan te brengen. De wereld een stukje 'lichter' te maken. 
Het helpt mij om zelfstandig te zijn en te genieten van mijn praktijk, en mijn leven, dat ik nu creëer volgens mijn voorwaarden en wensen. 

Mijn keuzes.
Er zijn voor anderen EN voor mezelf.

Mijn hooggevoeligheid als kracht.

Nu geef ik dat door.

Met liefde. Vol energie.


Lichter leven, afgestemd leven, werken met energie, bewustzijn ontwikkelen, trainingen geven hierin, ik voel me gezegend. Heb ik toch mijn 'draai' nog gevonden. 

Dankbaar.

Filmpje met een tip: 
https://www.facebook.com/AccessEaseJoyGlory/videos/479991925971008/


 

In 6 stappen naar lichter leven, vanuit verbinding met jezelf

Vraag nu het E-book aan met 6 praktische stappen op weg naar een lichter en gelukkiger leven, vanuit de verbinding met jezelf. Klik hier en kom direct in mijn mailbox.

Achtergrond van mijn bedrijf

- gestart in 2011 met een voedingsadviesbureau, vanuit de kennis van de Chinese Energetische voedingsleer. De algemene dieetleer en orthomoleculaire voedingsleer heb ik ook in mijn pakket, echter de Chinese voedingsleer is mijn passie. 
- 2010 Quantum Touch cursus
- juni 2011 REIKI 

- september 2012 kwam Zen Shiatsu op mijn pad (=drukpuntmassage vanuit de kennis van energiebanen/meridianen). 

- 2012 start yogalessen geven

- 2016 Yin Yoga Medical opleiding, aansluitend op de Yin Yoga Docentenopleiding

- 2016 Access Consciousness kwam op mijn pad (2016) en ik volgde:

 • - Access Bars Class  
 • - Access Energetische Facelift Class
 • - 3 x Access 4-daagse Foundation
 • - 2 x Access 3-daagse Bodyprocessen
 • - Talk to the Entities (Praten met Entiteiten, leren 'spoken' te clearen of met ze communiceren)

Ik ben gecertificeerd om de trainingsdagen te geven voor

 • Access Bars, 
 • Access Energetische Facelift en 
 • Access Body Processen.
 • - Cursus 'Creëer meer tijd, meer geld, meer plezier in je business en leven'

  En gecertificeerd  
  - Yin Yoga docent en
  Yin Yoga Medicine Practitioner (stijfheid uit het lichaam halen door manuele technieken)

Hoe wordt het nog beter? Klik hier voor contact.