GELUKKIGER & LICHTER LEVEN, wat als het slechts jouw keuze vraagt?

Blog

Facturen....daar zijn ze weer...

Posted on July 11, 2019 at 5:10 AM

Facturen.

Daar zijn ze weer.

Ik ken nog de tijd dat ik dan meteen dacht ‘heb ik dit geld wel op mijn rekening?’ Of zelfs ‘oh, shit! Ik heb geen geld!’

Inmiddels ga ik daar anders mee om.


Ik weet dat geld gecreeerd kan worden. Ik weet dat geld een keuze is. Ik weet dat ik erom kan gaan vragen. Het is ook een middel om te bedanken.

Ik ga dus in de creatiestand. Wat kan ik hier creëren?

Ik ga ‘in de vraag’. Wat is ervoor nodig om dit met totaal gemak te betalen?

Ik besef dat ik keuze heb.


Ik kies ervoor altijd genoeg geld te hebben. En ik kies ervoor mijn rekeningen in dankbaarheid voor het geleverde te betalen. Net als dat ik koos voor het bestellen van het geleverde. Geld komt ook vaak, nadat je iets hebt gekozen. Onze keuze creeert. Ik kies nog weleens een cursus of hotelovernachting die ik gewoon ‘wil’ en vervolgens ga ik ervan uit dat ik het geld tijdig heb, omdat mijn keuze ondersteund wordt. Als ik maar kies, en dat in vertrouwen durf te doen. En dan gewoon de tools toepassen.


Ik zie het ook als vertrouwen van de ander, dat ik het kan betalen, en dus doe ik dat tijdig.


Ik betaal wel eerst mezelf.

Voordat ik rekeningen ga betalen, maak ik 10-20 procent over naar mijzelf en mijn bedrijf.

Zo werk ik aan mijn gezonde financiële mindset en maak ik van geld en betalingen doen iets leuks.


Er zijn vele technieken om meer gemak met geld te hebben. Een belangrijke is om al je weerstand en oordeel op geld los te laten. Geld is geld. Maak er niet iets heel groots van. Vraag er ook om. Denk er niet zoveel van, vraag erom.

Mag ik nu het geld hebben, alsjeblieft?


En weet je, wat zou er gebeuren ?

—> als je ‘gewoon’ kiest, en ‘gewoon’ vraagt...en alle oordelen, weerstand en verkrampingen rondom geld bewust kiest los te laten, en daar waar van toepassing lekker retour stuurt naar waar het vandaan kwam? 

Overal waar je die ander aan t zijn bent, overal waar je in deze realiteit stapt, overal waar jij niet creatie en kracht bent, en in de val van ‘tekort’ trapt....

Hoe zou t zijn om dat nu te vernietigen en ontcreeren? 


En wat zou je kiezen als je alle keuze hebt, en kiest voor liefde? Liefde voor jouw lijf? Want, je lichaam heeft al die spullen en diensten nodig hè? Gun jij jouw lichaam dat? En wat zou dat dan weer creëren? 


En, money follows Joy, geld volgt vreugde, is ook zo’n mooie.

Doe dingen die je leuk vindt, en vraag daar geld voor, als bedankje voor jou.

Skip de dingen die je ‘alleen’ voor t geld doet; het brengt geen vreugde en levert vaak ook weinig op.

Voor zover mijn overdenkingen, mijn ervaringen en tips voor jou. Hoop dat jij er iets aan hebt.


Interesse in technieken om ook voor jou meer gemak met geld te creëren? Schrijf je dan in voor mijn coachingstraject 'de relaxte ondernemer' met een onderdeel 'creëer meer geld, meer tijd, meer plezier met je leven en business' en leer hoe je meer plezier en gemak in je leven en business kunt creëren.
Je hoeft alleen maar bereid te zijn om te gaan kiezen voor jou, en bereid te zijn de opdrachten te doen, en de healingsessies en clearingsessies te ontvangen. Je hoeft alleen maar open te staan voor andere mogelijkheden.

Wat zou t creëren voor jou, en vooral, voor jouw toekomst, om bij mij een begeleidingstraject te volgen? 


Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

0 Comments