marjanlaning

         GELUKKIGER & LICHTER LEVEN vanuit bewuste verbinding met jezelf   

Energetisch lichaamswerk en bewustzijnsontwikkeling

Access Bars en lichaamswerk -
privé coaching


Ben jij klaar voor een LEVEN met meer rust EN plezier? Meer JIJ?

 - voel jij je 'anders'?

 - ben jij hooggevoelig? en merk je dat ook in je lichaam?

 - houd je eigenlijk teveel rekening met anderen en te weinig met jezelf?

 - heb jij veel meegemaakt, en sta je nu op een kantelpunt? Op zoek naar manieren om jouw situatie te verbeteren?

 - ben jij ondernemend, of wil je ondernemender in het leven gaan staan? 

 - wil jij nu echt voor jezelf gaan? Iets moois voor jezelf opbouwen?

 - sta je open voor spiritualiteit, maar niet op een 'zweverige' manier? 


Moment voor jezelf
Hoe zou het zijn om regelmatig een moment voor jezelf te hebben? Een re-set moment, die jou weer bij jezelf brengt? Die alle 'ruis' in je hoofd verwijdert? Alle drukte en spanning in jou weghaalt? En hoe zou het zijn om te leren hoe je beter om kan gaan met bijvoorbeeld lastige situaties met andere mensen? Zodat je bij jezelf kunt blijven?

En hoe zou het zijn om technieken te leren die je helpen om jouw wensen voor jouw leven in bestaan te brengen?

Wat, als jouw keuze het belangrijkst is?

Jouw keuze voor jou?Ben jij klaar om je leven te veranderen?
 - al die 'moetens' en 'horens' los laten,

 - de 'druk' los laten

 - leren luisteren naar jezelf en je lichaam

 - leven vanuit je hart

 - lichter leven

 - de baas zijn over je eigen leven
 - leren keuzes te maken en je leven werkelijk op alle vlakken te verbeteren, volgens jouw voorwaarden 

 

Je voelt;

Er moet iets gebeuren. Er moet iets veranderen. En jij bent degene die dat moet doen. Je bent zoekende 'hoe dan?'.
Je neemt het je steeds voor en einde van de dag kom je tot de conclusie dat het nog steeds niet zo loopt als jij zou willen. Je bent weer niet aan jezelf toe gekomen. Je eigen ding doen lukt nog steeds niet. Je hebt zelfs weleens het gevoel dat je op een soort automatische piloot leeft; de dagen 'overkomen' je, en dat wil je niet meer.


Is het tijd om begeleiding te zoeken?
Want, dit alleen doen is nog steeds niet gelukt.
Terwijl je weet, er is echt wel verandering mogelijk.
Je weet alleen zelf even niet 'hoe dan?'.


Meer plezier, meer gemak, genieten van je mooie werk/leven, vrij, zelfstandig, en een gezond, vitaal lijf, dat moet toch kunnen?
JA, dat kan.


Voel je welkom om kennis te maken met mij. Ik heb leren leven vanuit mijn hart, vanuit mijn innerlijke kracht, vertrouwend op het leven, gebruikmakend van tools die werken, en geef dit graag door. Van dromen naar doen naar ZIJN. Er is een weg. Ik heb deze voor mijzelf geleerd en geef dit met liefde door. Pak jij deze?


Via het contactformulier kun je een afspraak met me maken.


Sessies bij Marjan

Als je bij mij komt voor een sessie dan ontvang je de hoofdbehandeling Access Bars als basis, want deze techniek geeft rust en ruimte in je hoofd, het geeft je een re-set, we ruimen de 'rommel' uit je hoofd op. De MEERWAARDE van mijn sessies ligt in de coaching op maat, je krijgt geen 'standaard' Bars sessie. Ik voel je aan en weet de juiste vragen te stellen, ik 'communiceer' met jou en je lichaam ook zonder woorden, en daarop kan ik jou clearings geven die werken, deze halen je onbewuste en bewuste blokkades weg! Indien van toepassing ontvang je een aanvullend energetisch lichaamsproces. Na onze afspraak in de praktijk ontvang je via mail nog aanvulling, zodat je tijdens onze sessie je helemaal kunt ontspannen in het vertrouwen dat wat je echt moet weten zeker weten tot je komt.

Je leert hoe je het leven voor jou kan laten werken, je leert hoe je met je hooggevoeligheid om kan gaan. 


Resultaat en tarief

Omdat ik voor resultaat ga, werk ik met trajecten. Wil je werkelijke veranderingen doorvoeren die ook blijvend zijn, dan kom je meerdere keren.
Er is al een start-up traject vanaf 4 sessies. In 4 sessies naar meer gemak en levensvreugde, meer ontspanning en gezondheid, en jij hoeft alleen maar de healing en clearings te ontvangen, is dat wat?  Een start-up traject van 4 sessies 90 minuten healing & coaching in de praktijk, gevolgd door aanvullende e-mail-ondersteuning vraagt een investering van 

€ 475,-, echter, op dit moment geldt een aanbiedingsprijs van € 333,- (tot 22 september 2019). Uiteraard mag je gerust eerst eens een sessie ervaren en daarna beslissen of je verder wilt. Een losse sessie kost € 97,-. Ga je voor resultaat dan zit de kracht uiteraard in de herhaling en raad ik je een traject aan, waarbij ik resultaat kan garanderen.


Is er meer 'aan de hand', zoals burn-out, depressie, angsten, vermoeidheid, dan is er een intensief begeleidingstraject van 9-12 sessies in de praktijk, aangevuld met coaching via e-mail (tips, oefeningen, opdrachten). Inmiddels bewezen effectief. Zie daarvoor ook mijn laatste blog. Vraag gerust naar meer info over dit traject via het contactformulier.


Ben je ondernemer, kijk dan of dit traject iets voor je is.


Ik werk op 'gewaarzijn', middels mijn intuitie en helder wetend vermogen, stem ik af op het lichaam van de ontvanger en weet ik welk proces op dat moment dienend is. 


Wat merk je van een sessie?

Stel je voor...je ligt heerlijk in de stilte, lekker ontspannen met een dekentje over je heen, zachte aanrakingen op je hoofd. Je hoeft niet te praten. De aanrakingen helpen jou om te ontladen, re-setten. Innerlijke rust.
Alle drukte, gedachten, oordelen, prikkels van buiten....zelfs trauma...je laat ze gaan. 
Ontspannen was nog nooit zo makkelijk.

Tijdens de sessie kun je ervoor kiezen om 'clearings' te ontvangen, dat zijn mondelinge processen om blokkades op te ruimen. Het hoeft niet. Het werkt zowiezo opruimend. 

Het kan zijn dat je sensaties merkt in je lijf, voorbijgaande sensaties zoals warmte, kou, geluiden uit je buik, gapen, beelden die voorbij komen, of gewoon lekker in de rust. De een merkt meer dan de ander. Het is bij iedereen anders. Het effect is bij nagenoeg iedereen een heerlijke rust die nog dagenlang aanhoudt. 

Uiteindelijk is het resultaat een leven waarin je meer jezelf kunt zijn, een leven met meer gemak, meer levensvreugde, meer gezondheid. Leven, zoals dat helemaal JOU is. Leven, volgens jouw voorwaarden. Leven, vanuit keuze en mogelijkheden. 

Workshops energetisch lichaamswerk

Energetisch lichaamswerk nodigt het lichaam uit tot herstel, en het geeft meer bewustzijn. 

Zelf energetisch lichaamswerk of de hoofdbehandeling Access Bars leren geven? 

Ik geef inmiddels al wat jaartjes de bijzondere Access Bars Class, echt een cadeau voor je leven, want het biedt je vele technieken en methoden om de regie over je leven terug te pakken, vanuit de verbinding met jezelf. Access Bars 'ruimt' onbewuste blokkades op, waardoor je leven echt gemakkelijker en vreugdevoller wordt, zeker als je hooggevoelig bent.


Ook geef ik de Access Energetische Facelift, een 'boost' voor je hele lijf en uitstraling, ontspannend, herstellend, verjongend. Dit proces helpt je ook om jezelf met meer gemak te laten zien in de buitenwereld. Het haalt je kritiek op je eigen lichaam weg. Het heeft mensen geholpen aan een positiever zelfbeeld. Het heeft geholpen met hormonale problemen en meer. Neem gerust contact op voor meer info.

En dan zijn er nog de Access Bodyprocessen, energetisch lichaamswerk dat EN je lichaam herstelt, EN jou meer in verbinding brengt met je lijf en je 'zijn'. Het zet je zelfherstellend vermogen 'aan'. 


Deze bijzondere energetische methoden bied ik zowel in privé consulten als in lesvorm om het te leren geven aan anderen. 


Sinds november 2016 geef ik deze sessies en sinds augustus 2017 ben ik officieel bevoegd om de opleidingsdag Access Bars Practitioner te geven. Daarna volgde de andere licenties. Dagelijks werk ik aan mijn eigen bijscholing op deze gebieden. Ik heb inmiddels meerdere meerdaagse aanvullende trainingen gevolgd om jou zo goed mogelijk te kunnen faciliteren. Want ik streef ernaar om de mensen die bij mij komen ECHT verder te helpen. 


ACCESS BARS - hoofdbehandeling

Wat is dat nou? 
Tijdens een Access Bars sessie raakt de behandelaar 32 punten op het hoofd zacht aan, om de elektromagnetische lading van allerlei gedachten, gevoelens, emoties, besluiten, oordelen en overtuigingen die de ontvanger belemmeren in het leven, op te laten lossen. Er is aangetoond dat er daadwerkelijk veranderingen plaatsvinden in de hersenactiviteit tijdens het ontvangen van deze methode.

Access Bars opent je bewustzijn, en helpt je meer toegang te krijgen tot wie jij in de kern bent. Heel veel gedachten, gevoelens, emoties, besluiten, oordelen en overtuigingen zijn niet echt van onszelf, maar hebben we overgenomen van onze omgeving. 
Access Bars ruimt dit op!

En zorgt daarmee voor veel mensen dat ze beter slapen, meer rust in het hoofd hebben, betere gezondheid, minder last van angsten, depressies, betere relaties, stressvermindering, en zelfs gewichtsverlies komt voor. Je intuïtie, je invoelend vermogen, je bewustzijn wordt versterkt.


De lesgroepen bij mij zijn niet groot, max 6-8 deelnemers EN PRIVE les is mogelijk, op aanvraag. In bepaalde gevallen kom ik zelfs op locatie om de training te geven. Vraag gerust naar de voorwaarden via het contactformulier.


Blijven ontvangen na de cursus; SWAPS

Als je de bovengenoemde cursussen hebt gedaan is er in de praktijk regelmatig gelegenheid om met anderen uit te wisselen (swappen) en zodoende het geleerde ook te blijven ontvangen. Vraag gerust naar de mogelijkheden en data.

Korting op persoonlijke sessie na de cursus
Als je bij mij de bovengenoemde cursussen hebt gedaan betaal je in mijn praktijk voor een persoonlijke sessie van circa 90 minuten slechts € 75,- in plaats van € 97,-.


ENERGETISCHE LICHAAMSPROCESSEN:

er zijn vele, hieronder een aantal benoemd:
BMM: Het 'uitroeiien' van het nabootsen van andermans pijnen, paden en werkelijkheden

HET proces bij hooggevoeligheid! 
Dit lichaamsproces is heel fijn als je gevoelig bent, veel met mensen te maken hebt, als je een praktijk hebt, in de zorg werkt, of een druk gezin, of te maken hebt met veeleisende mensen in je omgeving die jou energie 'leegtrekken' etc.


MTVSS
DE immuunbooster en een mooie ondersteuner bij hormonale problemen, en spijsverteringsproblemen. Lichamelijke klachten verbeteren? Geadviseerd wordt om dit proces meerdere weken te ontvangen. Neem gerust contact op voor meer info.


Ongerijmdheden lymfe en klieren.
Het herstellen van de werking van gezonde lymfe en klieren. Heel fijn ook bij regelmatige verstoppingen in de sinusholten.


Bewuste Belichaming - het Onbewuste laten wegvloeien en meer contact met jouw bewustzijn openen.


verhoging van je elektrische trilling naar akoestische trilling(naar een hoger level van energie). 

EN 

een proces genaamd 'open jezelf voor meer vreugde in je lijf'.

zijn slechts enkele van de 50 lichaamsprocessen die er zijn.

en wat te denken van:


Access Energetische FACELIFT / bodylift
Een proces dat zoveel meer doet dan wat je zou vermoeden. Ja, het zorgt voor een verjongend effect op het uiterlijk. Want..het haalt stress en vermoeidheid uit het gezicht, uit het lijf.
Het zorgt voor een stralend en relaxt uiterlijk.
En...het zet het zelfhelend vermogen aan in heel je lijf. Er zijn mensen die hierdoor OOK gezonder werden. Darmklachten werden verlicht. Hormonale klachten verbeterd. Allergieën, klachten aan de sinusholten verminderden. 
Het werkt ook op je onbewuste, verborgen overtuigingen over je lijf die je in de weg zitten, overal waar je je onzeker voelt over jezelf en je uiterlijk, dat wordt opgeruimd. Je krijgt meer gemak met jezelf laten zien.
Je krijgt een andere kijk op je lichaam. 
Wat, als veroudering of (erfelijke) ziekte vaak slechts een gevolg is van onze standpunten daarover? Wat, als we veel meer invloed hebben op ons lichaam dan we dachten? De Access Energetische Facelift werkt helend op lichaam en geest. Heerlijk ontspannend ook om te ontvangen.


Access Foundation met Tamara Stegeman

Access Consciousness Certified Facilitator Tamara Stegeman was mijn facilitator tijdens mijn 1e Acces Bars Class. Ik vond haar facilitatie zo geweldig dat ik vaker classes door haar heb laten geven in mijn praktijk. In oktober komt zij weer naar Wolvega, ditmaal om de 4-daagse Access Foundation te komen geven. Deze class is zo bijzonder, het geeft je weer alle mogelijkheden voor nieuwe keuzes. Alle levensonderwerpen komen aan bod. Je krijgt clearings op maat die jou helpen om dingen te veranderen voor een leven met meer gemak, vreugde en overvloed. Je gaat ook een aantal Access Bodyprocessen ontvangen en leren geven. De Foundation is ideaal als je Access Bars hebt geleerd en meer van dit wil. De Access Bars Class is ook een voorwaarde om aan de Foundation mee te kunnen doen.

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten of je wilt aanmelden. Klik hier.


GRATIS SUPPORT 

Vraag nu het GRATIS E-book aan 'in 6 stappen naar een lichter en gelukkiger leven, vanuit verbinding met jezelf', waarin ik je een aantal tools aanreik voor een ochtendritueel of ander moment op de dag even voor jezelf. 
Een moment van rust, verbinding met jezelf, en creatie van je toekomst volgens jouw voorwaarden. Vul het contactformulier in en ontvang je E-book met handig stappenplan in je mailbox.


Meditatie op licht, liefde en kracht ontvangen? Vul het contactformulier in en vraag het aan.


Wil je beter voor je lichaam zorgen en leren luisteren naar jezelf? welke 9 dingen zou jouw lichaam jou vragen voor meer vitaliteit, gezondheid, en daarmee meer lichaamsbewustzijn? Vraag het aan via het contactformulier.


Wensen in bestaan brengen
Vraag een audio aan, waarop ik jou begeleid naar het aantrekken van energie op jouw wensen, de energypull. 


AGENDA cursussen en yoga
ook de agenda voor cursussen kun je vrijblijvend aanvragen.


SOCIAL MEDIA

op Facebook kun je mijn inspiratie vinden op de pagina @accessmarjan en er is een besloten groep @ontdekjehartkracht